Idei pentru panoul de perete de travertin din bucatarie

Textura naturala frumoasă, simplitatea si durabilitatea travertinului sunt caracteristici ideale pentru amenajarea unui panou de perete în bucătărie cu această piatră naturală. 

Travertinul este o formă de calcar depusă de izvoarele minerale și este adesea folosit ca material de construcție. 

Acest material va completa numeroase tipuri diferite de decoruri de bucătărie, de la rustic și tradițional la modern și contemporan. Poți găsi plăci de travertin în diferite forme, dimensiuni și culori neutre, pe care le poți combina și potrivi în tot felul de moduri interesante, dacă îți dorești să creezi un aspect atrăgător. Iată câteva idei pentru panoul de perete de travertin din bucătărie. 

Tradițional și rustic 

Un blat de granit se potrivește bine cu un panou de perete din travertin, mai ales având în vedere că ambele materiale sunt disponibile într-o gamă similară de culori. Combinația de design rezultată va avea influențe tradiționale și rustice. 

Iluminare cu LED-uri 

Există multe modalități de a evidenția frumusețea unui panou de perete din travertin. Sigur, designul său poate fi simplu, dar de fapt materialul în sine iese în evidență față de toate celelalte și adaugă frumusețe bucătăriei. O idee este să instalezi surse de lumină cu LED-uri deasupra panoului pentru a sublinia textura frumoasă a plăcilor de travertin. 

Mozaic 

Ca întotdeauna, este posibil să amesteci și să potrivești diverse culori și nuanțe de culoare pentru a crea un model special sau un combo care completează bucătăria în cel mai bun mod posibil. Un panou de perete din mozaic de travertin va deveni instant punctul focal al spațiului. 

Pe www.stona.ro vei găsi peste 100 de modele de travertin din care să le alegi pe cele potrivite pentru panoul de perete din bucătăria locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.