Pardoseala de travertin maro pentru piscina

Dacă ai luat decizia de a amenaja o piscină în curtea ta și ești în căutarea materialului potrivit pentru pardoseală, ar trebui să ții cont atât de rezistență, cât și de aspectul estetic. Travertinul maro reprezintă o opțiune foarte potrivită pentru această amenajare.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate.

Acest material are o suprafață ideală pentru amenajarea unei pardoseli în aer liber, cum este cea pentru piscină, deoarece este extrem de rezistentă la temperaturi extreme. Chiar și atunci când piatra primește expunere directă la lumina soarelui, se va simți răcoroasă la atingere atunci când vei merge pe ea cu picioarele goale. Travertinul este una dintre cele mai poroase pietre disponibile, având numeroase găuri în material atunci când este în starea sa naturală. Vei descoperi o varietate de pete mari și mici pe suprafață, care permit un drenaj mai bun al apei. Amprentele tale umede vor fi mai puțin alunecoase pe această suprafață, deoarece umezeala nu rămâne prea mult timp.

Travertinul maro va înfrumuseța curtea ta atunci când vei amenaja pardoseala piscinei tale. Acest tip de travertin este disponibil într-o gamă variată de nuanțe bogate și plăcute de maro, de la deschis la închis, oferind o versatilitate ridicată atunci când vine vorba de integrarea pardoselii pentru piscină în curtea ta.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat va prelungi rezistența pardoselii de travertin maro a piscinei tale. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestei pardoseli poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau una special concepută pentru travertin.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 40 de modele de travertin maro din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii piscinei tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.