Placarea cabinei de dus cu travertin

Atunci când alegi materialul pentru placarea cabinei de duș, este foarte important să fie cât mai rezistent și deosebit din punct de vedere estetic. Durabilitatea și frumusețea naturală a travertinului fac ca acesta să fie materialul ideal pentru cabina de duș.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar care se formează atunci când izvoarele termale ies din calcare. Se poate obține o suprafată fină prin închiderea porilor prin șlefuire și lustruire.

Această piatră naturală este apreciată pentru aspectul său unic, atemporal și pentru diversitatea modelelor și a gamei de culori versatile. Cabina de duș placată cu travertin va transforma baia ta într-o încăpere luxoasă și sofisticată

Din punct de vedere practic, travertinul va oferi cabinei tale de duș o suprafață dură ce va rezista fără probleme de-a lungul timpului, fără să fie nevoie de înlocuirea plăcilor. Deși suprafața travertinului este poroasă în mod natural, se pot închid porii pentru a deveni mai rezistentă. Astfel, cabina ta de duș placată cu travertin nu se va deterioara din cauza expunerii prelungite la apă și umezeală.

Este foarte important să aplici un tratament de sigilare imdediat după placarea cabinei de duș cu travertin, pentru a-i asigura rezistența la apă. Din cauză că această cabină de duș va fi supusă unor utilizări multiple în fiecare zi, se recomandă resigilarea o dată pe an.

Cabina de duș placată cu travertin va avea nevoie de o îngrijire atentă, însă nu complicată. După fiecare duș, ar trebui să ștergi pereții și sticla. Această practică va preveni apariția petelor de apă dură în timp și vei economisi bani prin reducerea nevoii de servicii profesionale. Pentru o curățare periodică în profunzime vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru travertin.

Accesând www.stona.ro vei găsi peste 100 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită pentru placarea cabinei tale de duș.