Glafuri interioare de travertin

Glafurile interioare pot deveni decorațiuni pentru ferestrele tale, dacă folosești un material cu aspect deosebit cum este travertinul. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar care se formează atunci când izvoarele termale ies din calcare. Se poate obține o suprafață fină prin închiderea porilor prin șlefuire și lustruire.

Glafurile tale de travertin vor înfrumuseța întreaga încăpere și vor emana stil și eleganță. Datorită gamei de culori neutre în care este disponibil travertinul, aceste glafuri pot fi încadrate în orice stil de amenajare.

Acestă piatră naturală este disponibilă într-o gamă largă de finisaje: antichizat, mat, lucios, periat sau scapițat. În urma fiecărui finisaj se obține un aspect diferit al suprafeței, astfel că îl poți alege pe cel potrivit în funcție de preferințe.

Pe lângă aspectul deosebit, travertinul va oferi glafurilor tale și o rezistență foarte ridicată, consolidând pereții și protejându-i de umezeală. Însă pentru a le asigura această rezistență de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare.

Glafurile de travertin nu necesită o întreținere dificilă, pentru ștergerea periodică a acestora poți folosi o cârpă umedă.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 90 modele de travertin cu finisaje diverse, sau vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.