Trepte interioare de travertin

Treptele interioare au în primul rând rolul funcțional de a face legătura între etaje, însă pot avea și rol decorativ, înfrumusețând interiorul locuinței tale. Cea mai bună alegere a materialului pentru această amenajare este travertinul, deoarece poate îndeplini cu succes ambele roluri. 

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar care se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

Gama de culori neutre a travertinului, permite integrarea sa în orice stil de amenajare. Treptele de travertin vor emana stil și eleganță în interiorul locuinței tale prin intermediul texturilor sale interesante.

Acest material va oferi durabilitate și rezistență treptelor tale interioare, astfel că vor face față cu brio factorilor externi; nu se vor zgâria, crăpa, păta sau deteriora în timp.

Pentru a asigura rezistența în timp a treptelor tale interioare de travertin, trebuie să efectuezi un tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea periodică a acestor trepte se realizează cu ajutorul unui mop moale pentru îndepărtarea prafului, iar apoi cu o soluție de curățare special concepută pentru travertin.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 90 de modele de travertin din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea treptelor tale interioare. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.