Placarea semineului cu travertin

Este important să realizezi amenajarea șemineului tău cu un material cu aspect deosebit și rezistență ridicată cum este travertinul. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit și aragonit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Șemineul reprezintă piesa centrală a unei locuințe, ce contribuie la crearea unei atmosfere de relaxare și confort pe timpul iernii, iar folosirea travertinului pentru placarea acestei piese o va înfrumuseța și va atrage cu siguranță toate privirile.

Rezistența ridicată pe care o oferă travertinul șemineului tău, nu va permite deteriorarea acestuia din cauza expunerii prelungite la căldură, astfel că folosirea șemineului placat cu travertin va fi foarte sigură.

Travertinul dispune de o gamă de culori neutre, ceea ce înseamnă că poți integra cu ușurință șemineul placat cu travertin în orice încăpere, indiferent de stilul de amenajare.

Pentru a asigura rezistența în timp a șemineului tău de travertin, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea șemineului de travertin se efectuează folosind o cârpă moale împreună cu o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 90 de modele de travertin din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea șemineului tău. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.