Semineu placat cu travertin rosu

Atunci când vine vorba de placarea șemineului din locuința ta, trebuie să alegi un material cu o rezistență ridicată, dar și cu aspect deosebit. Astfel că o alegere foarte potrivită ar fi travertinul roșu.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit și aragonit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Travertinul roșu are un impact vizual puternic și conferă personalitate și originalitate oricărei amenajări. Suprafața travertinului este împânzită cu găuri mici, neregulate și are, în general, panglici sau benzi de culoare care trec prin toată suprafața plăcii. Șemineul placat cu travertin roșu va oferi spațiului tău, aspectul confortabil și natural de care are nevoie, ideal pentru relaxare în anotimpul rece.

Plăcile din travertin sunt foarte durabile, deoarece sunt rezistente la căldură și sunt neinflamabile, astfel încât, pe lângă adăugarea de valoare la locuința ta, șemineul placat cu acest material va putea oferi un spațiu sigur.

După instalarea șemineului placat cu travertin roșu, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Acest tratament se va repeta la un interval de 12 luni.

Curățarea acestui șemineu nu va fi complicată, necesitând doar ștergerea suprafeței cu o cârpă moale și o soluție special concepută pentru travertin.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de travertin roșu, pentru amenajarea șemineului tău, sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.