Pardoseala de travertin bej pentru hol

Holul reprezintă cel mai important spațiu de tranziție din locuința ta, astfel că trebuie să alegi materialul pentru amenajarea pardoselii în așa fel încât să aibă funcționalitatea potrivită pentru acest spațiu. Travertinul bej poate fi alegerea ideală datorită rezistenței sale și a aspectului său estetic plăcut.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit și aragonit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Travertinul bej va oferi holului tău un aspect confortabil și natural, prin intermediul modelelor sale împânzite de găuri mici, neregulate și de benzi în nuanțe calde de bej care se întind pe toată suprafața. Fiecare bucată a acestui material este diferită, astfel că vei obține cu siguranță o pardoseală unică în holul tău.

Pardoseala de travertin bej va fi un punct de plecare foarte potrivit pentru amenajarea celorlalte elemente, atât din hol, cât și din restul încăperilor din locuința ta, datorită neutralității bejului ce face ca acest material să fie foarte versatil.

Pe lângă avantajele estetice, pardoseala din holul tău va avea și numeroase avantaje practice datorită durității travertinului. Traficul intens din această încăpere nu va fi o problemă pentru pardoseala de travertin bej, datorită rezistenței sale ridicate. De asemenea, nu se va crăpa sau sparge atunci când va cădea un obiect pe ea și nu va fi alunecoasă datorită texturii sale antiderapante.

Imediat după instalarea pardoselii, se va aplica un tratament de sigilare pentru a-i asigura rezistența în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Curățarea acestei pardoseli se va face cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale. Ar trebui să eviți oțetul, amoniacul și produsele de curățat care conțin citrice, deoarece pot deteriora suprafața. Pentru o curățare în profunzime se recomandă folosirea unei soluții special concepute pentru travertin.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 50 de modele de travertin bej, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din holul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.