Placarea pardoselii de pe terasa cu travertin

Pentru a avea o terasă cu stil este important să alegi un material cu un aspect deosebit atunci când vine vorba de placarea pardoselii din acest spațiu. Cea mai bună alegere a acestui material este travertinul, datorită eleganței pe care o emană. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit și aragonit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Pe lângă aspectul deosebit, această piatră naturală va oferi pardoselii tale de pe terasă și o rezistență ridicată, astfel că va face față cu brio schimbărilor de temperatură, expunerii prelungite la apă și la soare, dar și la traficul intens din acest spațiu exterior.

Culorile neutre ale travertinului, permit integrarea acestui material cu ușurință în orice spațiu, indifferent de modul în care este deja amenajat.

Pardoseala de travertin necesită o întreținere regulată, însă acest lucru se face cu ușurință. Vei avea nevoie doar de un mop uscat pentru a îndepărta praful și de o soluție de curățat special destinată acestui tip de piatră.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 90 de modele de travertin din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii de pe terasa ta. Ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.