Placarea cazii de baie cu travertin bej

Cada de baie are nevoie de o placare cu un material cât mai rezistent, pentru a proteja zonele din jurul său de umezeală și infiltraţiile de apă, dar care să aibă și un aspect deosebit. Astfel că cel mai potrivit material pentru această amenajare este travertinul bej.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Se poate obține o suprafață fină a travertinului prin șlefuire și lustruire.

Cada de baie placată cu travertin bej va oferi căzii tale de baie numeroase avantaje practice. Zona din jurul căzii de baie este expusă în mod constant la apă, iar travertinul bej nu îi va permite să pătrundă în aceste suprafețe. De asemenea va proteja pereții de lângă cadă de formarea condensului.

Pe lângă avantajele practice, travertinul bej va aduce căzii tale de baie și avantaje esetice, creând un aspect natural și confortabil în baia ta. Suprafața travertinului dispune de texturi diverse, ce diferă în funcție de bucata de material aleasă. Indiferent de modelul de travertin bej ales, cada ta de baie va avea un aspect unic ce va atrage toate privirile.

Un tratament de sigilare aplicat imediat după instalare va asigura rezistența și aspectul căzii tale de baie placată cu travertin bej, Se recomandă repetarea acestui tratament la un interval de 12 luni,

Cada de baie placată cu travertin bej va fi ușor de curățat, necesitând doar o soluție special concepută pentru acest tip de piatră. În lipsa acesteia poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Pe www.Stona.ro avem disponibile peste 50 de modele de travertin bej din care să-l alegi pe cel potrivit pentru placarea căzii tale de baie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.