Placarea căzii de baie cu mozaic de travertin

Atunci când vine vorba de placarea căzii de baie, trebuie să optezi pentru un material durabil, însă poți face acest lucru punând în același timp accentul și pe aspectul estetic. Astfel că mozaicul de travertin ca îndeplini cu succes ambele cerințe.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Se poate obține o suprafață fină a travertinului prin șlefuire și lustruire.

Mozaicul de travertin va da un aer elegant și natural căzii de baie, prin intermediul paletei de culori neutre. Plăcile de mozaic de travertin au culori diferite, dimensiuni mici și formă pătrată, iar prin alăturarea lor se formează o compoziție decorativă diversă și echilibrată. Cada ta de baie placată cu mozaic de travertin va avea un impact vizual plăcut și va contribui la crearea unei atmosfere relaxante în întreaga încăpere.

Travertinul este o piatră persistentă și durabilă, care poate rezista cu ușurință de-a lungul a multor ani. Placarea căzii de baie cu mozaic de travertin aduce numeroase avantajele practice, extrem de utile pentru amenajarea oricărei băi. Este o încăpere care este expusă constant la apă și umezeală, însă mozaicul de travertin nu va fi deloc afectat de aceste condiții.

Deși mozaicul de travertin va avea o rezistență ridicată în mod natural, este recomandat să aplici căzii tale de baie un tratament de sigilare pentru a o menține în aceeași stare ca atunci când a fost instalată. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Vei putea curăța cada de baie placată cu mozaic de travertin cu ușurință, însă este important să eviți substanțele acide, deoarece pot deteriora suprafața. O soluție compusă din apă caldă și săpun lichid va fi tot ce vei avea nevoie pentru a da strălucire căzii.

Alege modelul potrivit de mozaic de travertin pentru amenajarea căzii tale de baie pe www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.