Pavarea spatiului din jurul piscinei cu travertin

Amenajarea unei piscine reprezintă cea mai bună soluție pentru a avea un loc de relaxare pe timpul verii. Spațiul din jurul piscinei necesită un material rezistent și cu aspect deosebit, cum este travertinul. 

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate.

Această piatră naturală este un izolator termic, astfel spațiul din jurul piscinei tale nu va deveni foarte fierbinte nici în zilele caniculare de vară. Pe lângă avantajul de a fi rece la atingere, travetinul mai oferă și avantajul de a nu fi alunecos, datorită suprafeței sale poroase.

Gama de culori de care dispune travertinul variază între gri, galben, bej și maro. Această gamă de culori pământii permite integrarea acestui material în orice stil de amenajare.

Aplicarea unui tratament de impermeabilizare în mod periodic, va asigura rezistența travertinului la decolorarea ce poate apărea după expunerea prelungită la soare, dar și la fenomenele de îngheț-dezgheț din timpul iernii.

Poți găsi peste 90 de modele de travertin pe www.stona.ro, sau în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.