Pardoseala de travertin pentru bucatarie

Bucataria ta trebuie să aibă atât funcționalitate, cât și aspect estetic deosebit, astfel că amenajarea pardoselii cu travertin va îndeplini cu succes aceste cerințe.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Pardoseala de travertin va emana eleganță și confort în bucătăria ta și va atrage atenția într-un mod discret datorită culorilor neutre în care este disponibil acest material. Neutralitatea culorilor va oferi versatilitate acestei încăperi, permițând realizarea oricărui stil de amenajare.

Travertinul reprezintă o alegere bună pentru amenajarea pardoselii din bucătărie, fiind capabil să suporte temperaturi variate și oferă siguranță prin caracteristica de a fi neinflamabil. De asemenea, acest material este sănătos și ecologic, fiind o piatră naturală.

Un tratament de sigilare va păstra aspectul intact al pardoselii tale de travertin din bucătărie de-a lungul timpului.

Această pardoseală nu va necesita o întreținere complicată, vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun, sau de o soluție special concepută pentru travertin.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 100 modele de travertin, sau vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.