Amenajarea piscinei cu travertin bej

Amenajarea piscinei in curtea ta reprezintă soluția ideală pentru a te putea bucura de căldura generoasă a verii. Materialul ideal pentru această amenajare trebuie să aibă rezistență și aspect plăcut, astfel că travertinul bej poate fi alegerea ideală.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate.

Piscina ta amenajată cu travertin bej nu va avea suprafața alunecoasă, deoarece apa va fi absorbită de natura poroasă a acestui material. Un alt avantaj important pe care îl va oferi travertinul este acela de a face față fără probleme la temperaturi extreme. De asemenea suprafața se va menține rece chiar și în zilele caniculare.

Travertinul bej va oferi piscinei tale și avantaje de ordin estetic: este disponibil într-o varietate de forme și dimensiuni și vei avea posibilitatea de a crea un model original și unic. Neutralitatea acestei culori va invita privitorul să se concentreze pe texturi și nuanțe.

Vei putea păstra frumusețea naturală a travertinului de-a lungul anului, dacă vei efectua un tratament de sigilare în mod periodic.

Piscina ta de travertin bej nu va fi greu de întreținut, pentru curățare periodică vei avea nevoie de un mop moale și de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 50 de modele de travertin bej din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea piscinei din curtea ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.